Organisaties in Putten - Jongeren

Ontdek onze 89 organisaties en initiatieven

Inclusiepanel Putten
Putten is voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking of handicap. Iedereen moet toegang hebben tot winkels en openbare gebouwen. Iedereen moet kunnen meedoen met sporten en werken. Iedereen moeten op een geschikte plek kunnen wonen. En iedereen moet van A naar B kunnen komen. Kortom: in de gemeente Putten willen we dat iedereen mee kan doen. En zich welkom voelt, met of zonder beperking.Inclusieagenda Omdat niet iedereen zomaar mee kan doen, heeft de gemeente Putten
Stimenz Putten
Sociaal (maatschappelijk) werk in Putten
Bibliotheek Noordwest Veluwe
Onze Bibliotheek is dé ontmoetingsplek voor alle bewoners van de Noordwest Veluwe die graag lezen, leren of hun taal- of digitale vaardigheden willen ontwikkelen. In hun eigen tempo, betaalbaar, en in een veilige omgeving.
Stichting TacT Muziek
Stichting TacT Muziek wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met de betekenis van muziek en de beoefening ervan. We willen hiermee een positieve bijdrage leveren aan de talentontwikkeling, het welzijn van mensen en de maatschappij als geheel.
Pubquiz 20-10 buurthuis Krachtighuizen
Op vrijdagavond 20 oktober organiseert Buurtvereniging Krachtighuizen een gezellige PUBQUIZ. Je bent welkom in ons buurthuis aan de Oude Prinsenweg 6C in Putten, zaal open om 19.30 uur en we starten om 20.00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen. Meld jouw team, max. 4 personen, met een originele naam aan via whatsapp 0642467041 of via mail buurthuiskrachtighuizen@gmail.com. Kosten zijn € 10,00 per team. Je bent van harte welkom.
Telefooncirkel Putten
De Telefooncirkel is een dienst waarbij vrijwilligers elke ochtend bellen naar inwoners uit Putten die behoefte hebben aan regelmatig contact. Het gaat om mensen die het prettig vinden om aan het begin van de dag gebeld te worden (tussen 8.30 en 9.30 uur). Dit kan het gevoel van eenzaamheid verkleinen en veiligheid vergroten. De vrijwilligers die bij de Telefooncirkel werken zorgen ervoor dat mensen gemotiveerd en met een goed gevoel de dag beginnen.
Bingo avond in 't Krachtighuus
Op zaterdag 28 oktober organiseert de buurtvereniging Krachtighuizen weer een gezellige Bingo-avond. Er zijn prachtige prijzen te winnen waaronder een superhoofdprijs. Aanvang 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur. Meld je vooraf aan via email buurthuiskrachtighuizen@gmail.com of telefoon 06 42 46 70 41. Tot dan!
Zwemmaatje gezocht
Remon vertelt:'In het verleden had ik een zwemmaatje met wie ik elke week ging zwemmen bij bosbad Putten. Toen Corona uitbrak is dit gestopt.Ik wil het zwemmen heel graag weer oppakken!Het liefst met een mevrouw (30 - 45 jaar) die in Putten (of in de buurt van Putten) woont en die mij zou willen begeleiden tijdens het zwemmen.Ik zou graag op een avond willen gaan zwemmen.Liefst niet op woensdagavond en niet in het weekend.Verder maakt het niet zoveel
Humanitas
Heb jij affiniteit met financiële vragen? Vind jij het leuk om mensen ècht verder te helpen en zo het verschil te maken? Dan zoeken we jou voor ons financieel café, de thuisadministratie en/of financiële begeleiding van statushouders in Putten.
Buren-Buurtdag Buurtver.Krachtighuizen
Buurtvereniging Krachtighuizen organiseert voor haar buren- en buurt de buren-buurtdag in- en om het buurthuis aan de Oude Prinsenweg 6C. Op zaterdag 23 september 2023 van 15.00 uur tot 21.00 uur ben je van harte welkom.
Vrijwilligers werk doen? Ik denk mee!
Vrijwillige inzet in Putten- Mee willen doen = mee kunnen doenIedereen kan meedoen! Je bent actief… Je bent behulpzaam… Je wilt meedenken… Je organiseert graag…Voor iedereen die mee wil doen in de gemeente Putten, is wel een plek te vinden. Er is zoveel leuk vrijwillig te doen bij Welzijn Putten, te veel om op te noemen. Geef aan wanneer je mee wilt doen en doe mee!U hebt tijd om vrijwillig nog iets voor een ander te betekenen? Neem dan contact op
Week tegen de Eenzaamheid 2023
Op deze pagina vindt u allerlei activiteiten die georganiseerd worden in de Week tegen de Eenzaamheid.