Prikbord van Putten

Ontdek de 7 oproepen van je buren

Vervoersbuur
Je houdt van fietsen? en je wilt een jongere helpen? dan is dit een klus voor jou. Een jongere wil graag leren om zelfstandig naar school in Barneveld te gaan in september. Hiervoor wil hij graag ongeveer 3x proef fietsen. Wil jij dit met hem doen? Meld je dan
Begeleider statushouders
Voor de financiële ondersteuning van nieuwe statushouders in de eerste negen maanden na hun komst in de gemeente Putten zijn wij op zoek naar begeleiders, die dit samen met een vrijwilliger van Putten voor Elkaar willen doen. Van harte uitgenodigd voor meer informatie en/of een kennismaking.
Wandelmaatje
Gezellige vrouw van 66 jaar zoekt iemand om samen mee te wandelen of af en toe samen koffie te drinken overdag.
Klusjesman binnen en buitenshuis
Ik zoek een klusjesman voor de tuin en andere werkzaamheden, voor een halve dag per week in het buitengebied van Putten.
Buddy gezocht voor man 39 jaar
Man van 39 jaar zoekt een buddy om leuke activiteiten buitenshuis mee te ondernemen, zoals wandelen in de natuur, kanoën, waterbiken, bezoeken van een café of lunchroom. En eventueel helpen om nieuwe sociale contacten op te doen. Liefst in de leeftijd 30-40 jaar. Meneer zijn fysieke belastbaarheid is beperkt, graag samen zoeken naar mogelijkheden.
Maatje voor SDC wedstrijden
Voetballiefhebber wil graag de thuiswedstrijden van SDC 1 bezoeken maar kan dat niet meer zelfstandig door de ziekte van Parkinson. Welke hulpvaardige SDC liefhebber haalt meneer thuis op (in veenhuizerveld), helpt hem de tribune op en af en houdt hem gezelschap?
Uitmesten van paardenstallen
Het betreft ondersteuning bij het uitmesten van paardenstallen, op maandag, dinsdag en woensdag. In ruil daarvoor groente uit eigen moestuin, een warme maaltijd of een ritje op een paard.