Prikbord van Putten - Senioren

Ontdek de 5 oproepen van je buren

Begeleider statushouders
Voor de financiƫle ondersteuning van nieuwe statushouders in de eerste negen maanden na hun komst in de gemeente Putten zijn wij op zoek naar begeleiders, die dit samen met een vrijwilliger van Putten voor Elkaar willen doen. Van harte uitgenodigd voor meer informatie en/of een kennismaking.
Klusjesman binnen en buitenshuis
Ik zoek een klusjesman voor de tuin en andere werkzaamheden, voor een halve dag per week in het buitengebied van Putten.
Maatje voor SDC wedstrijden
Voetballiefhebber wil graag de thuiswedstrijden van SDC 1 bezoeken maar kan dat niet meer zelfstandig door de ziekte van Parkinson. Welke hulpvaardige SDC liefhebber haalt meneer thuis op (in veenhuizerveld), helpt hem de tribune op en af en houdt hem gezelschap?
Crea-maatje gezocht
Gezellige, creatieve vrouw zoekt iemand om samen creatief bezig te zijn.Zelf houd ik van papier, verf, kleurtjes en lijm, maar ook van vilt, zijde(schilderen) en gevonden voorwerpen en ik ben een enthousiast deelnemer aan Kunst door de Brievenbus! Zijn dit dingen waar jij ook blij van wordt en lijkt het je leuk om regelmatig (bv. om de week) bij elkaar te komen (bv. bij mij thuis) om lekker creatief te rommelen en elkaar te inspireren? Stuur mij dan een e-mailtje!
Uitmesten van paardenstallen
Het betreft ondersteuning bij het uitmesten van paardenstallen, op maandag, dinsdag en woensdag. In ruil daarvoor groente uit eigen moestuin, een warme maaltijd of een ritje op een paard.